StoryEditor

Ramos objavio sliku Modrića uz šahovnicu i poruku

Piše D  /  20.07.2019., 11:07h

Luka Modrić i Sergio Ramos su veliki prijatelji, a s novim pojačanjima u momčadi (Hazardom, Jovićem, Ederom, Rodrygom i Mendyjem) iskusni starosjedioci Reala još se više drže zajedno. Međutim, za svoje mjesto u momčadi ne strahuju.

Pokazao je to kapetan Real Madrida na svom Instagramu gdje je objavio nekoliko videa i fotografija s priprema u Sjevernoj Americi. Čini se da je atmosfera sjajna, a u jedan story je posvetio hrvatskom kapetanu Luki Modriću. Trenirali su zajedno, a u objavi je Ramos stavio hrvatsku zastavu i na našem jeziku mu je napisao poruku:

Kapetanu Real Madrida raspoloženje nisu pokvarili ni bolni žuljevi koje ima na nogama. Dosjetio se genijalnog trika kako da riješi problem otvorenih rana na koži. Odrezao je stražnji dio kopačke kako bi mogao normalno trenirati. I to kao da ga je oslobodilo - i fizički i duhovno.

Ramos se tako za novu sezonu priprema gotovo u polu papučama, ali očigledno mu je tako puno lakše nego da mu kopačke pritišću bolne žuljeve na petama.

Real se nalazi u Sjevernoj Americi. Pripreme za novu sezonu su započeli u Kanadi, a u petak su iz Montreala doputovali u Houston gdje ih u subotu čeka prva utakmica s Bayernom, pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 18:00