StoryEditor

Rakitić reagirao na medijske tračeve: ´Zanima me hoćete li sada prestati izmišljati...´

Piše D  /  11.05.2019., 06:05h

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odlučio se samostalno obračunati s medijskim napisima, koji ga stavljaju na izlazna vrata Barcelone. Prije svega 24 sata katalonski dnevni list Mundo Deportivo objavio je vijest da su Barcelona i Inter blizu dogovora oko transfera hrvatskog reprezentativca, a potom je i talijanski Tuttomercato objavio razgovor s Ivanovim bratom Dejanom, kojeg su nazvali njegovim menadžerom, što nije istina.

"Barcelona je jedan od najvećih klubova na svijetu i Ivan je sretan što je u njemu. Ne znam što budućnost donosi, ali danas je on sretan u Barceloni i željan osvojiti drugi trofej sezone - Kup kralja", otkrio je navodno Rakitićev brat Dejan za Tuttomercato.

Vidjevši taj intervju na internetu, Ivan je odlučio putem Instagram storyja riješiti lažne špekulacije.

"Zanima me da li ćete sada prestati izmišljati stvari. Koncentriran sam isključivo na Barcelonu i siguran sam da ću ovdje ostati još dugi niz godina. Osim toga, ime mojeg menadžera je Arturo Canales. Hvala", napisao je Rakitić, očito ljutit zbog medijskih napisa u španjolskim i talijanskim novinama.

Podsjetimo, priče oko njegovog odlaska započele su još kada je Barcelona zakaparila Frenkieja De Jonga iz Ajaxa, a pojačale su se dodatno nakon eurokatastrofe Barcelone u Liverpoolu u polufinalu Lige prvaka. Podsjetimo, nakon 3:0 u Kataloniji, Barcelona je izgubila 4:0 u Engleskoj i ispala iz natjecanja.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 19:58