StoryEditor

Rakitić priznao: Bit ću sretan ode li Cristiano Ronaldo iz Reala!

Piše D  /  11.06.2018., 07:06h

Vatreni su stigli u svoj kamp u mjestu Iličevo u Zelenogorsku, 60-ak kilometara od St. Peterburga. Hrvatska reprezentacija tijekom SP-a bit će smještena u hotelskom kompleksu Šumska rapsodija. 

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić je uoči polaska u Rusiju dao intervju španjolskom sportskom dnevniku Marci. Barcelonina veznjaka iznenadio je odlazak Realova trenera Zinedine Zidane.  - Izabrao je pravo vrijeme i morate mu skinuti kapu, njegova je karijera bila impresivna - rekao je Rakitić. Kraljevski klub tijekom ljetnog prijelaznog roka možda naputi i najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo.

- Ne mogu zamisliti da Ronaldo napusti Real. Ali u nogometu se neke stvari brzo mijenjaju. Ronaldo je igrač koji pravi razliku u momčadi. No neću lagati, ode li iz Madrida bit ću sretan. Nadam se da će donijeti najbolju odluku za sebe - istaknuo je Rakitić. 

U zadnje vrijeme mnogo se govori o mogućem dolasku Neymara u Real. - Nadam se da neće doći! Znam da je Neymar jako sretan u Parizu, ali znam da je bio sretan i u Barceloni, pa je otišao. Kada bih mogao birati, onda neka ostane u Parizu - dodao je Rakitić.

Hrvatska je na SP-u u skupni s Argentinom, Islandom i Nigerijom. Vatreni protiv gauča koje predvodi Lionel Messi igraju 21. lipnja u Nižnji Novgorodu.

- Messi je najbolji igrač na svijetu. Još nitko nije otkrio način kako ga zaustaviti. Možemo samo uživati u njegovoj igri, bit će poseban osjećaj igrati protiv njega. Svi će gledati u Messija i bit će pod velikim pritiskom. On zaslužuje osvojiti SP, ali i ostale reprezentacije sanjaju uspjeh - podvukao je Ivan Rakitić. 

Dnevnik.ba

 

20. travanj 2024 10:07