StoryEditor

Rakitić otvorio dušu: "Nisam vreća krumpira, otići ću gdje me cijene..."

Piše D  /  13.04.2020., 12:04h

Rakitić je u intervjuu potvrdio da bi ovoga ljeta mogao otići iz Barcelone nakon šest godina iako bi ugovor volio odraditi do kraja i tako doći do 300-te utakmice u dresu Blaugrane. Inače, još mu jedna utakmica nedostaje do te brojke.

"Konstantno se već dvije godine, a posebno tijekom pauza između sezona, pa tako i tijekom ove prisilne pauze zbog korona virusa, piše i govori o mom odlasku iz Barcelone. Na to sam uvijek odgovarao onako kao što ću i sada; igrati za Barcelonu meni je savršenstvo, ispunjenje sna. Zato bih htio do kraja ugovora igrati i uživati ovdje", poručio je.

S obzirom na to da je u posljednje vrijeme postao rezerva u Barceloni, Vatreni ne skriva što mu najviše smeta. U prvom dijelu sezone kod Ernestea Valverdea uglavnom je sjedio na klupi, a i sam priznaje da je bio neugodno iznenađen razvojem situacije.

"Ne, nije me povrijedilo to što ne igram, nego odnos prema meni. Prošla sezona bila mi je najbolja od šest koje sam igrao u Barceloni, ali me se i tada nastojalo izgurati iz kluba, što me jako iznenadilo i što ne mogu shvatiti, ali sam prihvatio jer želim najbolje za momčad, suigrače i klub. Nakon toga su došli lošiji rezultati, ali na mene se nije računalo i to me jako povrijedilo."

Ne skriva da se prema njemu ne odnose s poštovanjem s obzirom na to koliko dugo je na Camp Nouu.

"Svjestan sam situacije i svog statusa, ali nisam vreća krumpira s kojom mogu raditi što ih volja. Želim biti tamo gdje me vole, poštuju i trebaju. Ako je to u Barceloni, divno, a ako nije, otići ću tamo kamo želim ja sam, a ne kamo me pošalju. Već sam klubu jasno dao do znanja da neću trpjeti takvo ponašanje."

Inače, za Rakitića su zainteresirani mnogi velikani poput Juventusa, PSG-a, Milana, ali navodno mu je velika želja vratiti se u Sevillu, prenosi Direktno.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 19:22