StoryEditor

Rakitić otpao za utakmicu protiv Slovačke zbog ozljede

Piše D  /  11.11.2019., 12:11h

Dalić je rekao da je Rakitić, koji je došao na okupljanje reprezentativaca u Zagreb, upitan za susret protiv Slovačke jer je na treningu osjetio Ahilovu tetivu.

"Baš mi je krivo, jedva sam čekao igrati protiv Slovačke, žao mi je što neću moći pomoći momčadi, ali uvjeren sam da će dečki uspjeti i bez mene. Uostalom, pobijedili su Slovačku u prvoj utakmici i bez mene, vjerujem da će tako biti i sada u Rijeci. Bit ću svim srcem uz njih", rekao je Rakitić, piše Novi list.

Izbornik je također odlučio je aktivirati dva pretpoziva pa će se tako ‘vatrenima‘ priključiti vezni igrač talijanskog Cagliarija Marko Rog, te desni branič splitskog Hajduka Josip Juranović.

Hrvatska u subotu 16. studenog na Rujevici igra ključnu utakmicu protiv Slovačke za odlazak na Euro 2020.  i treba joj bod kako bi osigurala plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine, koje će biti odigrano u 12 gradova diljem Starog kontinenta. Vatreni drže prvo mjesto u skupini E s 14 bodova, dva više od Mađarske i četiri više od Slovačke koja ima utakmicu manje.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 04:00