StoryEditor

Rakitić na naslovnici Gazzette: Hrvatski veznjak pregovara s talijanskim velikanom?

Piše D  /  08.02.2019., 02:02h

Autor teksta u inače uglednom talijanskom sportskom dnevniku navodi kako Ivan Rakitić još uvijek nije dobio novi ugovor od svog aktualnog kluba, Barcelone te da je zbog kupovine mladog Nizozemca Frenkieja de Jonga, ali i moguće kupovine Adriena Rabiota zabrinut za svoj status u katalonskom klubu.

Sve to pomalo je kontradiktorno izjavi Rakitićevog menadžera koju je dao prije četiri dana. Tada je Arturo Canales iznio Rakitićevu želju.

‘Ivan da će napustiti Španjolsku sljedećeg ljeta? To je nemoguć scenarij‘, jasno artikulirajući stav njegova štićenika koji je mnogo puta rekao kako želi igrati samo u Barceloni.

Međutim, talijanski novinari očito na tu Rakitićevu želju ne mare previše, pa u tekstu navode kako odštetna klauzula iznosi 120 milijuna eura, ali Inter bi pokušao smanjiti cifru na 90 milijuna. 

Sad se samo postavlja pitanje, jesu li ovu vijest ‘pustili‘ ljudi bliski Interu ili pak hrvatskom reprezentativcu, koji možda na taj način žele pritisnuti čelnike Barcelone da se požure s novim ugovorm.

tportal

La Gazzetta dello Sport

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 04:52