Article_Top_970x250

Rakitić i Sevilla otvorili utrku za naslov: "Dobio sam poruku iz Barcelone"

DODATNA MOTIVACIJA

Rakitić i Sevilla otvorili utrku za naslov: "Dobio sam poruku iz Barcelone"

tra 05, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Reuters/Pixsell

Suarez? Da, razmijenili smo dresove, nakratko pričali. Ali znate kako je kad izgubiš, nitko ne voli gubiti. Kad izgubiš nemaš prijatelje, čak i ako si Luis Suarez, kazao je Rakitić.

Utrka za naslov španjolskog prvaka i službeno je ponovno otvorena! Atletico Madrid izgubio je u Sevilli 0-1 i od velike prednosti koju je imao, pobijedi li Barcelona večeras Valladolid, ostat će mu još samo jedan bod.

Andalužani su slavili golom Acune u 70. minuti, a još u osmoj Ivan Rakitić iznudio je kazneni udarac koji nije realizirao Ocampos. Rakitić je priznao da dobio i poruku iz svog bivšeg kluba...

- Jedan od mojih prijatelja iz Barcelone napisao mi je poruku: "Znate što trebate napraviti". Ali pobijedili smo zbog sebe, svatko vodi svoje bitke. Mi želimo igrati Ligu prvaka - kazao je Raketa.

Bio je to i susret dva bivša suigrača, sada u drugim klubovima. 

- Suarez? Da, razmijenili smo dresove, nakratko pričali. Ali znate kako je kad izgubiš, nitko ne voli gubiti. Kad izgubiš nemaš prijatelje, čak i ako si Luis Suarez...

Rakitić je, nažalost, bio i jedini Hrvat na terenu, ona dva Atleticova, Vrsaljko i Grbić, ostala su na klupi, prenose 24sata.

Dnevnik.ba