StoryEditor

Rakitić i ekipa u Barci mogli bi zamjeriti Ramosu zbog ovog komentara

Piše D  /  30.04.2018., 03:04h

Real u utorak (20.45) na svom Bernabeuu brani prednost 2-1 protiv Bayerna. I dok Bayernovi igrači zazivaju igru s dva napadača i kažu da je Realu svaka duga lopta ili ubačaj bila panika, u redovima branitelja naslova je mirno.

- Nacho i Isco? Važno je da su posve spremni, a u utorak ćemo odlučiti tko će početi utakmicu. Nacho mjesec dana nije igrao, ali je puno trenirao. Premda samo dvaput s ostatkom momčadi - rekao je Zinedine Zidane, koji je u subotu protiv Leganesa odmarao glavninu igrača, ali su se u postavi s rezervama našli Benzema i Bale.

- Njihove su ozljede drugačije, Isco zna što treba raditi, a mi ćemo učiniti sve što možemo da bude u kadru za utakmicu, ali nećemo riskirati njegovo zdravlje.

Susreo se Zidane s pitanjem što će biti s njim ukoliko Real ne osvoji Ligu prvaka. Jer kod kuće je dva trofeja ispustio.

- Moja budućnost ne ovisi o Ligi prvaka. Trener sam i želim nastaviti, a tom se temom ovih dana uopće ne bavimo. Bayern ćemo opet ići pobijediti, bez kalkuliranja, branjenja... idemo po rani gol. U La Ligi, Barcelona je dominirala, zaslužila je naslov, moramo im čestitati. Osvojila je dva trofeja i ovo im je sjajna sezona.

Kapetan Sergio Ramos osvrnuo se na izjave igrača Bayerna o ranjivom Realu:

- Respektiramo ih i ‘pričat‘ ćemo samo na terenu. A ukoliko netko sumnja u Realova postignuća, samo neka pogleda arhivu natjecanja...

Dotaknuo se i Barcine duple krune.

- Da, Barcelona igra odličnu sezonu, osvojila je dva trofeja, ali osvajanje Lige prvaka možda je i veće od ta dva zajedno!

- Mi neke nemoguće stvari činimo da izgledaju lako. Nitko nije nikad obranio naslov u Ligi prvaka, mi jesmo. Ja tome dajem veliku važnost, ali sigurno ću još veću jednom kad me ne bude u klubu.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 18:33