StoryEditor

Raketa poručio Dodigu: Nema popuštanja kumu, neće uzeti ni dva gema

Piše D  /  25.09.2019., 10:09h

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić (31) propustio je ovogodišnji humanitarni spektakl na zagrebačkoj Šalati Gem Set Hrvatska, a trebao bi se pridružiti sljedeće godine, sudeći prema porukama koje posljednjih dana razmjenjuje s našim teniskim asom Ivanom Dodigom (34). I to baš s njim u paru.

Dodig i Rakitić trebali bi zaigrati protiv prošlogodišnjih finalista Marina Čilića i Luke Modrića.

"El Clasico na pomolu! Dodig/Rakitić vs Čilić/Modrić. Mi jedva čekamo", napisala je stranica Volim Hrvatsku i prozvala Dodiga, na što je on odgovorio:

"Ja sam bacio rukavicu u ring."

Rakitiću nije trebalo dugo da se očituje.

"Ivane, ako pristaneš da igramo u crveno-plavoj opremi, može! Mislim da neće uzet ni dva gema, hahahaha... Od sutra krećem s pripremama."

Dodig je brzo pristao na Rakitićev uvjet da igraju u Barceloninim bojama, čiji ovosezonski dres ionako jako podsjeća na hrvatski.

"Pobrinut ću se se da dresovi budu u tim bojama i da ostanu u srcu, a ti za ovo što se tiče gemova, da ne ostanem bez srca", napisao je Dodig.

Raspravi se potom priključio i Marin Čilić.

"Ako Luka Bulić bude sudio, borit ćete se vi za poene, ali partner Luka Modrić i ja svakako odrađujemo vrhunske pripreme u off sezoni", napisao je Marin.

"Ja sam uvijek raspoložen pošteno odsuditi dobar meč", uzvratio je Bulić, a Dodig mu je odgovorio:

"Šta reče i osta živ, haha. Molim te, zahvali Tariku što si uspio sići sa sudačke stolice, ali sljedeće godine."

Imao je poruku i za Čilića.

"Što se tiče suđenja, to smo vidjeli i naučili, a na nama je da sjednemo za stol s Tarikom Filipovićem i tražimo da čovjek ima više utjecaja na suđenje. Kumašine, ne sekiraj se o svemu, vodimo računa za sljedeću godinu."

Pa je Marin bocnuo Rakitića.

"Kume, partner ti se nešto previše puše, treba se na terenu dokazati."

"Kume, ne diraj u ime, to je najgore", uzvratio mu je Dodig.

"Hahaha, moramo krenuti samopouzdano. Partneru, nema popuštanja kumu. Bit ćeš i ti iznenađen, sutra kreću pripreme", odgovorio je Raketa.

Čini se da je Rakitić oprostio Dodigu javno priznanje da između Real Madrida i Barcelone odabire Real. "Aloo, šta je ovo", napisao mu je tad Raketa u komentaru. Dobre zezancije među našim vrhunskim sportašima ne nedostaje, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 19:29