Article_Top_970x250

Raketa otkrio kako je došlo do oproštaja: "Da se on umirovio prije mene ostao bih u reprezentaciji"

RAKITIĆ O ODLASKU

Raketa otkrio kako je došlo do oproštaja: "Da se on umirovio prije mene ostao bih u reprezentaciji"

lis 07, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: FaH

"Najbitnije je da je u reprezentaciji netko od senatora, od starijih", rekao je Ivan.

Ivan Rakitić tražen je sugovornik posljednjih dana. Rekao je "zbogom" hrvatskoj reprezentaciji, no svejedno to nije upropastilo planove švicarskom (tabloidu) Blicku koji je upravo s Hrvatom najavio današnji dvoboj...

"Puno sam razmišljao o svom odlasku. I razgovarao s izbornikom. Najveći sam navijač Hrvatske i to se neće promijeniti. Ali vrijeme je za druge, da preuzmu odgovornost.", rekao je 33-godišnji veznjak Seville i otkrio jednu informaciju:

"Najbitnije je da je u reprezentaciji netko od senatora, od starijih. Da je Luka Modrić otišao prije mene, da je napravio taj korak, ja bih ostao. Jer Mandžukić, Subašić i Ćorluka su se odmah umirovili".

Novinara je zanimalo kad će Švicarska napraviti veliki uspjeh...

"Mora se dogoditi savršena generacija! A onda mali detalji rade razliku. Jer da je stvar samo u broju stanovnika, Rusija i Njemačka uzeli bi sve medalje u Europi, a Kina bi bila nepobjediva. Švicarska isto može napraviti taj iskorak, ali moraju se dogoditi male i neočekivane stvari koje ne možeš baš sasvim isplanirati", izjavio je Ivan.

Susret Hrvatske i Švicarske je u 20.45 sati u St. Gallenu, a svakako Ivan Rakitić bio je najbolja opcija za najavu te utakmice. Kako kaže, ostaje najveći navijač Hrvatske, prenose SN.

Dnevnik.ba