StoryEditor

Raketa odbrojava svoje zadnje dane u Barceloni?

Piše D  /  29.10.2019., 11:10h

Ivan Rakitić ovu polusezonu u Barceloni neće pamtiti po dobru. Trener Ernesto Valverde odlučio se vezni red povjeriti trojcu Busquets - Arthur - De Jong, a do prošle godine neizostavni hrvatski reprezentativac osuđen je na mrvice s klupe.

Činilo se kako će već na ljeto napustiti Barcelonu, čak je i uzeo kratki odmor od reprezentacije dok se ne riješi ta situacija, ali je na kraju ipak ostao u španjolskom gradu. Na kraju je ispalo kako je to bila loša odluka jer trenera nije uvjerio da mu treba pružiti više prilika te se opet sve glasnije spominju transferi u neke od ostalih europskih nogometnih giganta. 

I dok je prije par dana list Mundo Deportivo objavio kako će Barca tražiti 40-ak milijuna eura za Hrvata, Marca se pozabavila ‘katalogom‘ katalonskog kluba, prenosi Večernji.

Naime, Barca mora od prodaje do 30. lipnja mora zaraditi oko 124 milijuna eura radi odobrenja budžeta za ovu sezonu. U tom ‘katalogu‘ se uz Rakitića nalaze i Arturo Vidal, Coutinho i Samuel Umtiti i Marc Cucurella. Španjolci tvrde kako se za Raketu zanimaju Inter, engleski velikan Manchester United, a kao najizgledniji kandidat je talijanski div Juventus.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 04:46