StoryEditor

Rađu napali fanovi, žestoko im je odbrusio: ´Nevjerojatna je količina ćoravih i nepismenih...´

Piše D  /  07.07.2019., 04:07h

Možeš imat neznan kakvo auto ali kad ti se vida odluči napit krvi možeš se slikat. Na 145km/h na autoputu se raspala ka dinja s petog kata. Srića dobrog auta pa se nije pomaka. Tim se riječima legendarni Dino Rađa obratio fanovima putem Instagrama gdje je priložio u fotografiju eksplodirane gume. Incident se dogodio dok se sa suprugom Viktorijom vozio autoputom.

Vozio iznad ograničenja

Nakon te objave na njegovu profilu pojavili su se brojni komentari. Dok je dio fanova izrazio zabrinutost neki su mu predbacili da je vozio iznad ograničenja (130 km/h), a treći su ušli u raspravu oko gume.

“Izlizana guma. Srećom pa je auto dobro da je bilo koje drugo bez automatske stabilizacije bilo bi svega.  Drugi put sporije vozi, 130 je ograničenje brzine”, napisao mu je jedan fan na što je Rađa burno reagirao.

„Još jedan s dioptrijom i ne zna baš čitat. Ajmo ponovit. NOVO AUTO I NOVE GUME STARE 3 MJESECA”, poručio je nekadašnji košarkaš.

S obzirom da su se pojavili brojni komentari u tom smjeru Rađa se našao dužnim objaviti poseban post na kojem je raščistio ovo pitanje za sva vremena.

“Nevjerojatna je količina ćoravih i nepismenih, a u biti zločestih ljudi. Dakle da ponovin ako nisan bija jasan. NOVO AUTO I NOVE TVORNICKE GUME STARE TRI (3) MISECA SA PAR ILJADA KILOMETARA”, poručio je.

“Zar nije brzina ograničena na 130 km???”, postavilo mu se pak posebno pitanje na što je odgovorio kratko ‘je’.

Neki su mu pak poručili da će zbog toga ovo njegovo priznanje poslati na MUP.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 08:34