StoryEditor
Vladimir Solovjov

Putinov propagandist zaprijetio jednoj od najmoćnijih zemalja Europe: "Ne treba ni postojati!"

Piše desk  /  10.01.2023., 09:30h

Ruski propagandist i saveznik ruskog predsjednika Vladimira Putina, Vladimir Solovjov, zaprijetio je još jednoj europskoj zemlji, navodeći da ne treba postojati, prikazuje videozapis koji je podijelio savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova Anton Geraščenko.

Video s ruske državne TV počinje razmišljanjem o protunapadu dok Rusija “sjedi i čeka”. Nakon toga se u raspravu uključuje Solovjov koji umjesto na protunapad poziva na preventivni udar, i to na Francusku.

“(Emmanuel) Macron ih opskrbljuje tenkovima i trebamo im zadati preventivni napad jer sudjeluju u sukobu”, kazao je Solovjov.

Andrej Guruljov, umirovljeni ruski vojni zapovjednik i sadašnji član ruske Dume te bliski saveznik Putina, ističe da ako Francuska počne “otvoreno nanositi štetu, ne bojeći se ničega”, onda i ona postaje priznata strana u sukobu, prenosi Newsweek.

“Ne bi trebalo biti Francuske. Postojala je Francuska, a onda je više nema. Bi li se itko zbog toga ljutio”, kazao je Guruljov, dodajući da Rusija ima dovoljno streljiva da “uništi Francusku ili Britaniju”.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 13:26