Article_Top_970x250

Puna podrška dva HDZ-a Mladenu Ramljaku u utrci za načelnika Kiseljaka

LOKALNI IZBORI

Puna podrška dva HDZ-a Mladenu Ramljaku u utrci za načelnika Kiseljaka

stu 06, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

"Postoji nekoliko sredina u BiH koje jednostavno brže napreduju od ostalih i ističu se svojim projektima, urbanizmom, razvojem gospodarstva. Kiseljak je definitivno jedna od takvih općina što je vidljivo svima koji ovdje dođu", kazao je predsjednik Čović.

Predsjednik HDZ-a 1990, Ilija Cvitanović u sklopu aktivnosti vezanih za Lokalne izbore 2020. godine jučer je bio u posjeti općini Kiseljak, razgovarao sa kandidatima za Općinsko vijeće i izrazio zadovoljstvo listom koja pokazuje jednu dosljednu politiku HDZ-a 1990. Također, podržao je samostalan izlazak HDZ-a 1990 sa svojom listom na izbore za Općinsko vijeće i izrazio uvjerenje da će rezultat biti na razini očekivanja. Dakle, HDZ 1990 će biti zastupljen u Općinskom vijeću  i   imat će značajnu ulogu u kreiranju političkih i svih drugih odluka u Općinskom vijeću općine Kiseljak.

Također, jednoglasno je donesen zaključak svih sudionika na jučerašnjem sastanku da Devedesetka podržava kandidata za načelnika, gospodina Mladena Ramljaka za još jedan mandat na čelu općine Kiseljak, pokazujući dosljednu i odgovornu politiku koju provodi HDZ 1990 na području cijele Bosne i Hercegovine, a naročito u općinama gdje je nužno nacionalno jedinstvo i zajedništvo. U općinama gdje su Hrvati u većini ćemo se natjecati i nuditi bolja rješenja te osigurati pluralizam i demokratičnost.

Zajedno sa predsjednikom Cvitanovićem u Kiseljaku je bio i zamjenik predsjednika i predsjednik Županijskog odbora Središnja Bosna Anto Bilić.

Predsjednik Cvitanović  je izrazio zahvalnost i predsjedniku Općinskog odbora gospodinu Vinku Frankoviću, a također i gospodinu Vinku Vujici koji je bio domaćin jučerašnjeg sastanka kandidata i Općinskog odbora HDZ-a 1990  u Kiseljaku.

 

Predsjednik Čović: Kiseljak je jedna od razvijenijih sredina u BiH

Predsjednik Čović danas je ponovno "svratio" u Kiseljak te nakon posjete promotivnom štandu Općinskog odbora HDZ-a BiH održao sastanak s načelnikom i predsjednikom stranke u ovoj općini, Mladenom Mišurićem-Ramljakom.

Kratka informativna kava s načelnikom ali i Lidijom Bradara, predsjedateljicom Kluba hrvatskih izaslanika u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, članicom Predsjedništva HDZ-a BiH te tajnikom Općine Dragomirom Lučićem poslužila je za pregled stanja tijeka kampanje ali i informiranje o aktualnim projektima i tijeku njihova izvođenja, prvenstveno kada su u pitanju oni kapitalni poput izgradnje novog Doma zdravlja točnije Edukacijsko-rehabilitacijskog centra, nove gradske prometnice s tunelom te izgradnje Zone sporta i rekreacije.

"Postoji nekoliko sredina u BiH koje jednostavno brže napreduju od ostalih i ističu se svojim projektima, urbanizmom, razvojem gospodarstva. Kiseljak je definitivno jedna od takvih općina što je vidljivo svima koji ovdje dođu", kazao je predsjednik Čović te ponudio pomoć ukoliko ista bude potrebna kako oko realizacije projekata ali i ostatka kampanje, uvjeren, kako je kazao, u novi mandat načelnika Mišurića-Ramljaka ali i većinu u Općinskom vijeću.

Dnevnik.ba