StoryEditor

Pucnjava u Splitu: Upucao je susjeda iz neposredne blizine

Piše D  /  18.05.2019., 05:05h

Danas je pucnjava uzbunila Splićane oko oko 14:30 sati u Mosećkoj ulici 93. Napadač je 37-godišnjeg muškarca upucao iz neposredne blizine u prsa. Žrtva je odmah prebačena u bolnicu

Napadnuti muškarac teško je ozlijeđen. Iz neposredne blizine pogođen je metkom u desni dio abdomena. Odmah je Hitnom pomoći prebačen u bolnicu gdje mu se pruža liječnička pomoć. 

Težina ozljeda zasada još nije poznata. Osumnjičeni živi u istoj zgradi kao i napadnuti muškarac. Nakon napada se povukao u svoj stan, a kada su stigli specijalci, predao se i odveden je na obradu.

- Već godinu i pol imamo problem s tim čovjekom. Upozorili smo i policiju. Nekada izađu na prijavu, a nekada ne. Rekli su nam da ne mogu riješiti problem jer ne mogu ući u stan jer je zaključan. Rekli smo im da postoji mogućnost da se dogodi neka nesreća, da će nekoga ubiti. Već je i prije prijetio. Jučer je na stepenicama sasvim gol s nožem u ruci uhvatio moju kćer za ruku i pokušao ju odvući. Ona mu se nekako uspjela otrgnuti i pobjeći, a evo danas je propucao njenog muža. Zgrada s njim ima problem već preko godinu i pol. On se zatvori u stan pa mu policija ne može ništa. Nitko ništa nije poduzeo. Osumnjičeni i moja kći su prvi susjedi. Zvala me uspaničena da joj je propucao muža - rekao nam je punac ranjenog.

Dodao nam je da je napadnuti muškarac na kirurgiji te da su mu javili da metak nema izlaznu ranu, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 05:57