StoryEditor

Prvo pregazili čovjeka, potom ga pokrao čovjek koji ga je našao onesviještenog u kanalu

Piše D  /  15.10.2020., 02:10h

Nesretni 57-godišnjak bio je žrtva prvo prometne nesreće potom i krađe u kojem su u trenutku kad je bespomoćno ležao u kanalu s teškim ozljedama ukradeni novčanik s novcem i dokumenti. Okolnosti nesvakidašnjeg zločina objavila je PU vukovarsko-srijemska. 

Naime, 19. rujna oko 18 sati na cesti između Vinkovaca i Tovarnika kojom se kretao 57-godišnji pješak naišao je kombi kojim je upravljao 65-godišnjak iz Tovarnika. Kako je vozio neprilagođenom brzinom, nije na vrijeme uočio pješaka te ga je udario prednjim desnim dijelom vozila, piše Večernji.

Potom je 65-godišnjak napustio mjesto nesreće bez da je pomogao nesretniku koji je pao u zemljani odvodni kanal. Neposredno nakon nesreće naišao je 35-godišnjak koji je pak iskoristio činjenicu što je 57-godišnjak ležao onesviješten zbog ozljeda koje je zadobio i ukrao njegov novčanik iz kojeg je otuđio nekoliko tisuća kuna. 

Vrlo brzo je naišao 54-godišnjak iz Ilače koji je zatekao ozlijeđenog muškarca i pozvao pomoć. Liječnici u obližnjoj bolnici u Vinkovcima utvrdili su da je zadobio teže ozlijede. Policija nakon provedene kriminalističke istrage podnijela kaznenu prijavu i protiv 35-godišnjaka koji ga je pokrao i protiv 65-godišnjaka koji ga je pregazio. 

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 15:26