StoryEditor
tjedan NAKON NESREĆE

Prvi put se oglasila oružarka zadužena za metke na setu filma "Rust", tvrdi da nije kriva

Piše desk  /  29.10.2021., 22:51h
Hannah Gutierrez Reed, koja je zadužena za oružje na snimanju filma "Rust", oglasila se prvi put nakon velike tragedije koja se na setu ovog ostvarenja dogodila 22. listopada.

Reedino priopćenje medijima je poslao njen odvjetnik Jason Bowles. U dokumentu se navodi kako oružarka izražava svoju sućut obitelji tragično preminule Halyne Hutchins, prenosi Klix.

Osim toga, stavljen je akcenat na činjenicu da je na setu "Rusta" morala obavljati više poslova, zbog čega nije imala dovoljno vremena za pripremu. Dodala je kako su producenti stvorili nesigurno okruženje.

"Hannah negira neistine koje o njoj iznose pojedini mediji. Naglašava kako joj je sigurnost na prvom mjestu, kao i da ne zna tko je donio prave metke na set filma. Ovo nije njena krivica", navodi se u priopćenju za javnost.

Američki mediji pišu kako ovo nije prvi put da je Reed napravila propust na setu filma. Izvori koji su s njom surađivali na filmu "The Old Way" tvrde kako je tada 11-godišnjakinji dala pištolj bez da ga je provjerila, pa su drugi članovi ekipe morali intervenirati.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 04:05