StoryEditor

Prva zvijezda Bayerna na izlaznim vratima: Još je bliže odlasku nakon tučnjave na treningu...

Piše D  /  14.04.2019., 08:04h

Očevici tvrde kako su ih suigrači jedva razdvojili, a cijeli incident je prokomentirao i Niko Kovač koji je priznao kako se tučnjava dogodila, ali i rekao kako to nema velikog utjecaja na ekipu.

"Nas trojica smo nakon treninga raspravili sve to. Obojica su se ispričala i žao im je", rekao je Kovač i dodao da neće kazniti svoje igrače.

Ako je vjerovati španjolskim medijima, taj sukob nije bio toliko bezazlen i gurnuo je Lewandowskog još više prema izlaznim vratima, točnije prema Real Madridu. Poljski napadač već je ranije pokušao ostvariti transfer u Madrid, ali čelnici Bayerna uspjeli su ga zadržati obećanjem da će stvoriti moćnu ekipu koja će pobjeđivati i dominirati u Europi.

Opet su kiksali u Ligi prvaka i to je bio prvi znak da bi Lewandowski mogao na ljeto napustiti klub. Španjolci pišu kako je kap koja je prelila čašu bila upravo svađa s Comanom nakon koje je Lewandowski prelomio i odlučio da na ljeto odlazi iz kluba.

Navodno je samo ostalo na klubovima da se dogovore oko odštete koja bi mogla biti i manja od očekivane s obzirom na situaciju, ali i na činjenicu da poljski napadač već ima 30 godina pa Real ne planira iskrcati bogatstvo za njega.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 17:59