StoryEditor
zagreb

Prosvjednik protiv molitelja pljunuo Pernara, on objavio video: "Ljevičar me pljuje u lice nakon čega ga policija trpa u maricu"

Piše desk  /  06.04.2024., 11:06h

I prve subote u travnju su se na zagrebačkom Trgu bana Jelačića okupili molitelji, ali i prosvjednici, od kojih su neki legli na tlo.

Ondje je ponovo stigao i bivši saborski zastupnik Ivan Pernar. Policija je privela nekoliko osoba, jednu nakon što je Pernaru pljunula u lice, a snimku toga je Pernar objavio na svojem profilu.

Inače, molitelji ove subote mole u Osijeku, Splitu, Dubrovniku, Zadru, Karlovcu, Slavonskom Brodu, Virovitici, Vinkovcima, Šibeniku i Trogiru. Muškarci mole za domovinu, mir i obraćenje hrvatskog naroda te za prestanak bogopsovke.

Mole i za muškarce, da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru. Također, za život u predbračnoj čistoći, za čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova

Snima svake prve subote

Mole i za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu, za svete, autentične i beskompromisne crkvene pastire i nova duhovna zvanja te za duše u čistilištu i za osobne nakane.

Podsjetimo, Ivan Pernar ne propušta niti jednu prvu subotu u mjesecu te je svaki put na meti prosvjednika i prosvjednica.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 00:15