Article_Top_970x250

Proslavljeni nogometaš pokušao prošvercati četiri tone kokaina u Ameriku, prijeti mu doživotna robija

skandal

Proslavljeni nogometaš pokušao prošvercati četiri tone kokaina u Ameriku, prijeti mu doživotna robija

ožu 21, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Getty Images

Jhon Viafara, bivši nogometaš Real Sociedada, našao se u iznimno velikim problemima nakon što je otkriveno da je u Sjedinjene Američke Države pokušao prošvercati - kokain!

I to ni više ni manje nego - četiri tone! Taj je 40-godišnjak uhićen u kolumbijskom gradu Caliju nakon operacije koje su provele lokalna policija u suradnji s američkim kolegama.

"Viafara je član jednog od najozloglašenijih kartela u Kolumbiji i dio je velikog kriminalnog tima kojem je cilj švercanje kokaina na američko tlo. Čak je dio kokaina stigao iz Južne Amerike", pišu tamošnji mediji.

Osim Viafare uhićena su još četvorica osumnjičenika. Službeni Washington navodno će zatražiti izručenje ne bi li im se sudilo u Americi, a tad bi to mogao postati još i veći problem za bivšeg nogometaša Southamptona i Portsmoutha.

Taj je veznjak karijeru započeo u kolumbijskom Deportivo Pastu, a od 2005. do 2009. godine karijeru je gradio na europskom tlu igrajući za Portsmouth, Real Sociedad i Southampton.

Kopačke je objesio 2015. godine, a skupio je i 34 nastupa za kolumbijsku reprezentaciju.

Čini se da nije baš najbolje pripremio za razdoblje u sportskoj mirovini, pravi plan je izostao ili, tko zna, možda je baš za "ovu poslovnu suradnju" mislio da je - najbolja opcija...Getty Images

FOTO: Getty Images

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250