StoryEditor

Prosinečki nije štedio nikoga, otkrio što misli o igri hrvatske reprezentacije

Piše D  /  19.06.2021., 01:06h

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak je uspjela osvojiti prvi bod na ovogodišnjem Euru, no i u remiju s Češkom (1:1) bilo je puno slabosti. Posebice u prvom poluvremenu, u kojem je Češka izgledala kao da je ona svjetski viceprvak, a ne Hrvatska. Jer momčad Jaroslava Šilhavyja bez problema je kontrolira situaciju na terenu, piše Tportal.

Igru je komentirao je bivši legendarni nogometaš, Robert Prosinečki.

"Istina, izvukli smo sada taj jedan bod, te imamo šansu u zadnjem kolu. Ali ako ćemo ovako igrati i izgledati, teško ćemo do drugog kruga‘‘, u  rekao je Prosinečki.

"Već smo pokazali da u jednoj tekmi možemo odigrati sjajno, posebno kada se nešto lomi i kada je najvažnije. A takva tekma je sada pred dečkima. Međutim, Škoti su protiv Engleza osvojili bod, sada su i oni u kombinaciji za prolazak dalje, tako da će biti izuzetno teško, bit će to vrlo zanimljiva utakmica. Međutim, ako mi budemo pravi, vjerujem da sve ovisi o nama‘‘.

Odgovorio je i je li izbornik napokon našao onu momčad koja može donijeti pobjedu.

‘‘Ma, najlakše je komentirati iz fotelje. I ne želim se uopće petljati u te odluke, jer on sigurno zna zašto nekoga stavlja u igru, odnosno ne stavlja. Ja mogu samo konstatirati da nisu ekipa, a zbog čega je tako, ne znam. To nas je krasilo 2018. godine na SP-u u Rusiji, tamo su bili ekipa. Sada to fali, sterilni su, nisu pravi. Ali, ponavljam, u jednoj utakmici to sve mogu popraviti, mogu proći dalje i onda će se zaboraviti sve ovo loše dosad‘‘, završio je Robert Prosinečki, piše Tportal.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 13:01