StoryEditor

Pronađene gaćice i majica otete djevojčice

Piše D  /  29.12.2019., 01:12h

Policijska akcija potrage za višestrukim silovateljem Ninoslavom Jovanovićem, poznatim i kao Malčanski berberin, koji je oteo 12-godišnju djevojčicu Moniku Karimanović, traje već osmi dan za redom. Pronađen je veliki broj dokaza koji upućuje na to da silovatelj stalno mijenja svoju lokaciju, te sa sobom vodi djevojčicu.

U ovom trenutku za njima traga više od 600 policajaca, lovaca kao i veliki broj dobrovoljaca, a u potragu se uključilo i više od 100 pripadnika srpske vojska s psima tragačima. 

Kako izvještava Blic, u blizini jedne od kuća, u kojoj je utvrđeno da je boravio Jovanović, pronađene su ženske crne gaćice i dječja majica za koje su sumnja da su kupljene za otetu djevojčicu i koje su ispale višestrukom silovatelju prilikom bijega. U blizini je pronađena i salama. Policija nema sumnje da stvari i hrana pripadaju njemu s obzirom da u selo, u kojem su pronađene stvari, žive tek stariji ljudi koji su potvrdili kako ništa toga ne pripada njima i kako toga nije bilo prije par dana. 

Jučer navečer otkriveno je kako su mještani sela oko Knjaževaca viđali Jovanovića cijelog ljeta, te se smatra kako je on cijelo to vrijeme proučavao teren za bijeg kad otme svoju žrtvu. 

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 06:05