StoryEditor

Pronađena tijela supružnika, ubijeni iz lovačke puške

Piše D  /  21.07.2020., 08:07h

Supružnici Slavoljub Mladenović (47) i Brankica Anđelković (41) pronađeni su u ponedjeljak ujutro mrtvi u lokvi krvi, ispred kuće u kojoj žive desetak godina, u Vranjskoj Banji u Srbiji.

Tijela je pronašao otac Brankice, Staniša, koji je bio zabrinut jer njegova kćerka nije otišla na posao, a nije mu se javljala ni na telefon.

Iako se u početku mislilo da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu, istraga na mjestu događaja pokazala je da su supružnici ubijeni, piše ATV. 

Prema prvim podacima s uviđaja, sumnja se da je u pitanju dvostruko ubojstvo, jer su na tijelima nastradalih konstatirane rane nanijete vatrenim oružjem, točnije lovačkom puškom - kaže Danijela Trajković, viša javna tužiteljica.

Kad je Staniša došao u kuću supružnika, na periferiji Vranjske Banje, koju im je, kako pričaju mještani, on kupio, zatekao je leš kćerke u donjem rublju. Brankica je imala i vidljive tragove krvi na glavi, dok je muškarac ležao pored nje u donjem rublju. 

Prema riječima Trajković, više detalja će se znati nakon što Zavod za sudsku medicinu u Nišu obavi obdukciju, koja je zakazana za danas, kao i poslije poduzimanja drugih radnji na otkrivanju izvršitelja i prikupljanju dokaza.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 16:46