Article_Top_970x250

Pronađen kombi dvostrukog ubojice iz Turske

grablje, busovača

Pronađen kombi dvostrukog ubojice iz Turske

sij 14, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Zenicainfo.ba

U mjestu Grablje, u općini Busovača, jutros je pronađen kombi kojim je osumnjičeni za dvostruko ubojstvo u Zenici pobjegao s mjesta događaja. 

Pripadnici MUP-a Srednjobosanske županije trenutno osiguravaju mjesto pronalaska vozila, nakon čega će biti obavljen uviđaj.

- U suradnji s MUP-om ZDŽ-a naši policijski službenici poduzimaju potrebne mjere i radnje - kazao je za Faktor glasnogovornik MUP-a SBŽ-a Hasan Hodžić.

Podsjetimo, zbog sumnje da je jučer u Zenici ubio dvojicu trgovaca devizama iz Zenice, sve policijske agencije u BiH, u suradnji s Obavještajno-sigurnosnom agencijom (OSA) BiH, tragaju za državljaninom Turske Canerom Taylanom.

On je osumnjičen da je hladnim oružjem - nožem ubio Ramiza Omerbašića i Arslana Mujića.

Ministarstvo unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije (MUP ZDŽ) zatražilo je jučer od građana pomoć u pronalasku osumnjičenog.

Policija je objavila fotografiju osumnjičenog, te pozvala sve koji imaju informacije koje mogu pomoći u njegovom lociranju da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju.

Sektor kriminalističke policije apelira na građane da ako raspolažu bilo kakvim informacijama koje mogu pomoći u pronalasku i lociranju osobe, o tome odmah obavijeste najbližu policijsku postaju besplatnim pozivom na telefonski broj 122 ili na broj 032/449-250 u Operativnom centru Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije.

Sve aktivnosti se poduzimaju u suradnji s drugim policijskim agencijama u BiH, kao i Obavještajno-sigurnosnom agencijom BiH, priopćeno je iz MUP-a ZDŽ-a.

Dnevnik.ba