StoryEditor

Promovirano 98 diplomanata mostaraskog Građevinskog fakulteta

Piše D  /  14.12.2018., 09:12h

Promocija je održana u sklopu svečane sjednice Znanstveno-nastavnog vijeća Fakulteta, u sklopu proslave 40 godina postojanja i uspješnog rada Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Dekanica Maja Prskalo čestitala je diplomantima, poželjela im puno uspjeha u životu i radu, kazavši kako su oni ponos fakulteta, temelj i stupovi boljeg društva i okoline te "da koriste pametno svoje diplome, napreduju u struci i profesionalnom zanimanju".

U ime Uprave Sveučilišta u Mostaru govorio je prorektor Ivo Čolak, koji je diplomantima čestitao na iznimnom uspjehu, dodavši kako je dan kada dobivaju diplomu kruna obrazovanja, znak da nije bio uzaludan višegodišnji rad, odricanje i neprospavane noći.

"Sada je sve što je iza vas skoncentrirano u ovih nekoliko minuta kada dobivate ove diplome, ali nemojte da ovo danas bude kraj vašeg obrazovanja, neka bude završetak samo jednog ciklusa u životu. Nakon današnjeg dana vaši ciljevi, planovi i obaveze nisu više iste, odgovornosti se u svakom slučaju povećavaju. Nastojte da širi krug ljudi i zajednica ima koristi od vaše današnje diplome, širite znanje, dobra djela i uspjet ćete u životu", kazao je Čolak, priopćeno je s mostarskog Građevinskog fakulteta, prenosi Fena.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 12:53