StoryEditor

Prometni kaos do daljnjega na ulicama Mostara, gradnja kolektora sporo napreduje

Piše D  /  04.10.2017., 04:10h

Prometnu gužvu u Mostaru koja traje već dulje vrijeme zbog izgradnje kolektora u srijedu je komentirao mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić, kazavši kako gradnja kolektora napreduje, no nažalost ne planiranom dinamikom.

- Ovim se putem ispričavam sugrađanima te bih ih zamolio za strpljenje. Naredni tjedan bit će puno lakše kada će se neke točke otvoriti, kako bi se lakše kretalo po gradu - poručio je Bešlić, prenosi Fena.

Ustvrdio je kako će Grad imati probleme u prometu kroz cijelu godinu.

- Tek slijedi izrada tunela u starom dijelu grada, kao i prokopavanje od Željezničke stanice do Narodnog pozorišta. U narednom razdoblju taj dio grada imat će dosta poteškoća. Činimo sve sa svoje strane da olakšamo svojim sugrađanima koliko god to možemo - rekao je gradonačelnik.

Po njegovim riječima, trenutni radovi neće uskoro biti gotovi jer je potrebno završiti još neke ulice za što će trebati još sredstava.

Istaknuo je kako je prioritet završiti sjeverni ulazak u grad te da će završetkom rotora na Titovoj ulici i asfaltiranjem puta do Novog mosta biti olakšan promet.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 00:03