StoryEditor

"Prolazi ekipa koju smo dobili dvaput u Ligi nacija. Tko piše ova pravila?"

Piše D  /  10.10.2020., 07:10h

BiH je do polufinala dokvalifikacija došla tako što je osvojila prvo mjesto u svojoj skupini Lige nacija B. Interesantno, u toj skupini je dva puta savladala Sjevernu Irsku, ali pravila Lige nacija su pružila šansu Sjevernoj Irskoj da i ona zaigra u dokvalifikacijama. 

"Bila je to teška noć za nas. Dobili smo ih dva puta u Ligi nacija, i to vidjeli ste na koji način, a sada oni idu u finale. Ne znam tko pravi ova pravila. Počeli smo dosta dobro, posebno u prvom poluvremenu, mislim da smo mogli postići drugi gol, da smo to učinili, mislim da bi utakmica bila skroz drugačija. U drugom poluvremenu smo se malo povukli, čekali smo previše, a onda su oni postigli gol poslije jedne dugačke lopte. Baš nismo imali sreće da primimo gol na takav način. I onda na kraju penali. A s njima se nikad ne zna", rekao je Džeko.

Momčad Dušana Bajevića je povela golom Rade Krunića u 13. minuti, u 53. je izjednačio Niall McGinn, a Sjeverna Irska je slavila nakon izvođenja udaraca s bijele točke rezultatom 3:4. U finalu dokvalifikacija za plasman na Euro Sjeverna Irska igrat će protiv Slovačke koja je u polufinalu nakon penala savladala Irsku.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 01:07