StoryEditor
kultura

Program Sarajevo Film Festivala u Mostaru

Piše fena  /  04.08.2023., 18:18h

Od 11. do 18. kolovoza, u datumima održavanja 29. Sarajevo Film Festivala, u filmskim projekcijama na otvorenom imat će priliku uživati i publika u Mostaru.

Filmovi iz programa 29. Sarajevo Film Festivala u Mostaru će biti prikazivani u dva termina, i to u BH Telecom Ljetnom kinu Mostar (plato Plaza Centra) u 21,30 sati te u kinu Cineplexx Plaza Mostar s početkom u 18 sati.

Program u BH Telecom Ljetnom kinu Mostar počinje 11. kolovoza filmom otvorenja 29. Sarajevo Film Festivala, POLJUBITE BUDUĆNOST Nenada Čičina-Šaina.

Kako su najavili organizatori, projekcija filma OPALO LIŠĆE Akija Kaurismäkija bit će održana u subotu, 12. kolovoza. U nedjelju, 13. kolovoza, na programu je film PROŠLI ŽIVOTI Celine Song. Film SNOVI JEDNOG ROBOTA Pabla Bergera bit će prikazan u ponedjeljak, 14. kolovoza, a BOSANSKI LONAC Pave Marinkovića na programu je u utorak, 15. kolovoza.

Nadalje, u srijedu, 16. kolovoza, na programu je film KRALJEVSTVO ŽIVOTINJA Thomasa Cailleya, film EKSKURZIJA Une Gunjak 17. kolovoza, a u petak, 18. kolovoza, bit će prikazan film Gorana Kulenovića SMRT DJEVOJČICE SA ŽIGICAMA.

U Cineplexx Plazi Mostar u terminu od 18 sati, na programu je izbor filmova iz BH Film programa. Od 12. do 18. kolovoza bit će prikazani filmovi: NAJSRETNIJI ČOVJEK NA SVIJETU Teone Strugar Mitevske (12. kolovoza), PRAZNIK PRAZNINE Jasmina Durakovića (13. kolovoza), SRCE OD KAMENA Tine Kalinić (14. kolovoza), EKSPEDICIJA NA 3 RIJEKE Irfana Alijagića i Ervina Duratovića (14. kolovoza), SIRIN Senada Šahmanovića (15. kolovoza), VELIKA RAZA Vedada Hodžića i Medine Šehić (16. kolovoza), BOSANSKI LONAC Pave Marinkovića (17. kolovoza), DE RIVERA Luke Vlahe (18. kolovoza) i DEZERTERI Damira Markovine (18. kolovoza).

Ulaznice za filmove u Mostaru su u prodaji online, putem web stranice Sarajevo Film Festivala: www.sff.ba, tickets.sff.ba i putem njihove nove mobilne aplikacije. Uz online kupovinu ulaznica omogućen je niz pogodnosti.

Prodaja ulaznica u Cineplexx Plazi Mostar počinje u srijedu, 9. kolovoza. Ulaznice se mogu kupiti svakim danom od 14 do 22 sata.

Dnevnik.ba

07. svibanj 2024 08:28