StoryEditor

Proglašenje najuspješnijih sportaša općine Posušje za 2018. godinu

Piše D  /  18.02.2019., 02:02h

Manifestacija počinje u 12 sati u Općinskoj vijećnici, a osim sportaša i sportskih momčadi priznanja će se dodijeliti i istaknutim sportskim djelatnicima, prenosi FENA.

Sportski savez općine Posušje priznanje će dodijeliti u seniorskim, juniorskim, kadetskim i momčadskim kategorijama, a posebno priznanje bit će dodijeljeno Ljubi Crnogorcu iz HŠK Posušje.

HŠK Posušje, KK Posušje, ŽKK Posušje, Taekwondo klub Poskok Posušje, Karate klub Posušje, Klub borilačkih sportova Grom Posušje, Kickboxing klub Vitez Mile Bošnjak, Boćarski klub BURA i Kuglački klub Posušje momčadi su sastavnice posuškog Sportskog saveza, a ŽNK Inter i hrvatski cheerleading klub Posušje novoosnovani su kolektivi.

Najuspješniji senior po odluci Sportskog saveza je Karlo Galić iz Taekwondo kluba Poskok, dok će u ženskoj konkurenciji najuspješnijih sportašica laskava titula pripasti Ivani Galić iz Karate kluba Posušje.

Kad su u pitanju juniori najuspješniji je Filip Nenadić iz HŠK Posušje, dok je Sara Grubišić iz Taekwondo kluba Poskok najuspješnija juniorka.

Luka Rogić iz Kick boxing kluba ‘Vitez Mile Bošnjak‘ najuspješniji je kadet, dok je najuspješnija kadetkinja Antea Kraljević iz Taekwondo kluba Poskok.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 02:53