StoryEditor

Proglašeni najbolji sportaši općine Posušje

Piše D  /  23.02.2019., 09:02h

Rad s klubovima

Predsjednik Športskog saveza općine Posušje Zvonimir Širić istaknuo je kako je bilo puno kandidata koji su se prijavili za ova priznanja, prenosi Večernji.ba

- To je dokaz kako se jako puno radi u sportskim klubovima u našoj općini. Drago nam je i kako se mladi sve više uključuju u sportske klubove i kako postižu rezultate. Nadamo se kako će se uspjesi nastaviti i o ovoj godini. Športski savez općine Posušje, zajedno s općinom, nastavit će raditi i pomagati, pa će rezultati sami po sebi i doći - kazao je Zvonimir Širić. Općinski načelnik Branko Bago čestitao je svim dobitnicima priznanja i njihovim klubovima kazavši kako će, baš kao i do sada, imati stalnu podršku Općine Posušje. Istaknuo je dobru suradnju općine, Športskog saveza i klubova u Posušju, ali i drugih institucija sa županijske i federalne razine kojima je sport u nadležnosti.

- Na nama je da se tako dobra suradnja nastavi, a na svim sportašima je da rade na sebi i da afirmiraju kroz sport kako sebe tako i našu općinu - kazao je načelnik Bago. Upravni odbor Športskog saveza općine Posušje na natječaju je izabrao najuspješnije sportaše i sportske kolektive u 2018. godine.

Tako je za najboljeg seniora proglašen Karlo Galić iz Taekwondo kluba Poskok, dok je najbolja seniorka Ivana Galić iz Karate kluba Posušje. Najbolji junior je Filip Nenadić iz HŠK Posušje, a najbolja juniorka je Sara Grubišić iz Taekwondo kluba Poskok. Najuspješniji kadet je Luka Rogić iz Kick boxing kluba Vitez Mile Bošnjak, dok je najbolja kadetkinja Antea Kraljević iz Taekwondo klub Poskok. Priznanje za najbolji klub u 2018. godini dobio je HŠK Posušje koji je prošle godine bio prvak u Drugoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine (skupina jug).

Posebno priznanje

Posebno priznanje dodijeljeno je kao zaslužnom sportskom djelatniku Ljubi Crnogoracu – Šekiju iz Hrvatskog športskog kluba Posušje, dugogodišnjem treneru u posuškom nogometnom klubu. Crnogorac je godinama slovio za kvalitetnog trenera prepoznatljivog po radu s mladim nogometašima.

Dnevnik.ba

 

17. travanj 2024 12:17