StoryEditor

Profesorica iz BiH: Golišava fotografija je ukradena, pokušavaju mi uništiti život

Piše D  /  10.04.2019., 05:04h

- Fotografija je ukradena iz privatne prepiske s mojim mužem! Nikad je nigdje nisam objavila, nego je ukradena. U posljednjih deset godina, koliko ga imam, profil na Facebooku hakiran mi je više od 50 puta - rekla je Fatić za Avaz.

Kaže da joj odavno zlonamjernici pokušavaju uništiti život, karijeru i brak.

Fatić, majka sedmogodišnjeg dječaka, kaže da je protiv nje pokrenuta negativna kampanja koja ne traje samo ovih sedam mjeseci otkako se pojavila ta fotografija, nego posljednje tri godine.

Kaže da je kampanja protiv nje i njezinog supruga počela otkako je "počela govoriti neke stvari javno". Kaže da nikad osobno u javnost nije dala fotografiju na kojoj je gola i u razredu.

- Nastavu vodim zakopčana do grla. I svaka slika iz škole je u cilju promocije škole u kojoj radim. To što sam na ulici obučena kako sam obučena moja je stvar i moj život - poručila je Fatić, koja za sebe kaže da je žrtva cyber kriminala.

Fatić kaže da u 20 godina rada u školi na njezin rad ni od učenika ni od njihovih roditelja nikad nije primljena nijedna pritužba. Ravnatelj škole Mirnes Hrvat slaže se i kaže da je Fatić izuzetno vrijedan i uzoran radnik te žrtva cyber nasilja. Dodaje kako nije točno da se Fatić gola slika u razredu, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba

 

18. travanj 2024 15:07