StoryEditor
TEŠKE RIJEČI

PROCURILO IME NOVE SPRSKE VELEPOSLANICE U HRVATSKOJ? ‘Dno dna! Vučić amenovao, najbolji dokaz da je laprdanje preporuka za ambasadora’

Piše desk  /  14.12.2021., 20:31h
Jelena Milić, politička analitičarka i direktorica Centra za euroatlantske studije, mogla bi postati nova veleposlanica Srbije u Hrvatskoj, priopćio je na Twitteru bivši dužnosnik Narodne stranke, odvjetnik Nikola Lakić.

“Novi ambasador Srbije u Zagrebu bit će Jelena Milić. Vučić je amenovao njezin odlazak, čeka se samo agreman vlasti iz Zagreba. Jelena Milić najbolji je dokaz da su laprdanje, etiketiranje neistomišljenika i govor mržnje u Vučićevoj Srbiji najbolje preporuke za ambasadora. Dno dna“, napisao je Lakić.

Jelena Milić nije odgovarala na pozive i poruke novinara Nova.rs.

U posljednjem javnom nastupu Milić je prosvjede na ulicama srpskih gradova, koje je organizirala NVO ‘Kreni promjeni’ usporedila s protestima Jedinice za specijalne operacije.

Milić je u vrlo žustrom razgovoru sa Savom Manojlovićem iz pokreta ‘Kreni-promjeni’ pohvalila odluku Aleksandra Vučića da vrati Skupštini Zakon o eksproprijaciji, a zatim je organizatore blokada i građane koji su im se odazvali usporedila s pripadnicima paravojnih formacija.

Dnevnik.ba

19. svibanj 2024 13:56