Article_Top_970x250

Procurile fotografije: Hrvatska na SP-u u Rusiji u crnim dresovima!?

objavljene fotke

Procurile fotografije: Hrvatska na SP-u u Rusiji u crnim dresovima!?

stu 17, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Portal Todosobrecamisetas često ima insajderske informacija pa objavljuje izgled dresova, znaju pogoditi, ali isto tako znaju u potpunosti promašiti.

Hrvatska nogometna reprezentacija s nestrpljenjem iščekuje ždrijeb za Svjetsko prvenstvo u Rusiji koji će se održati 1. prosinca. Taj ždrijeb iščekuju i navijači, a uz to zanima ih i u kakvim će dresovima naši zaigrati, prenosi Večernji.ba

Iako još uvijek nije službeno predstavljeno kako bi naši Nike dresovi trebali izgledati, portal Todosobrecamisetas je objavio kako su procurile fotografije te ih je objavio.

 | Autor :

Nije objavio samo za Hrvatsku, već i za neke druge reprezentacije, a ako se to pokaže točnim, čeka nas velika promjena. Prva garnitura ostala je u prepoznatljivim 'kockicama', dok je veliko iznenađenje rezervna varijanta koja bi, eto, trebala biti crna s narančastim.

Portal Todosobrecamisetas često ima insajderske informacija pa objavljuje izgled dresova, znaju pogoditi, ali isto tako znaju u potpunosti promašiti. Tako su objavili i izgled naših dresova za Euro 2016. godine, ali nisu bili ni blizu...

Dnevnik.ba
 

Tagovi:

Article_Bottom_970x250