StoryEditor

Procurila imena finalista u izboru za Zlatnu loptu: Evo tko su Lukini konkurenti

Piše D  /  20.11.2018., 11:11h

Luka Modrić dobio je nagrade za najboljeg u 2018. Fife i Uefe, a smiješi mu se i Zlatna lopta, koju su u posljednjih deset godina osvajali samo Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

Kylian Mbappé, Raphael Varane i Luka Modrić su, sudeći prema redoslijedu pojavljivanja i prostoru koji su dobili, finalisti izbora za Zlatnu loptu.

Video počinje prikazom Cristiana Ronalda, posljednjeg osvajača Zlatne lopte, onda se pojavljuju Mbappé i Varane kako slave osvajanje Svjetskog prvenstva, a potom i Luka Modrić kako ljubi trofej Lige prvaka osvojen s Real Madridom.

Zatim slijedi rez pa kreće glazba Ballon d‘Ora, tijekom koje se ubrzano izmjenjuju sekvence ostalih kandidata - Salaha, Ronalda, Messija, Neymara, Pogbe, Griezmanna, Kante, Hazarda, pa ponovno Mbappéa, Varanea i Modrića.

Glasovi novinara koji su sudjelovali u izboru najboljeg igrača svijeta zaključeni su 10. studenog, a ubrzo se u francuskim medijima pojavila informacija kako Modrić, nakon polovice prebrojanih glasova, vodi u poretku ispred Varanea i Mbappéa, što je sigurno bilo veliko razočaranje Griezmannu jer je bio uvjerljivo najglasniji, odnosno nije tajio to da smatra kako hrvatski kapetan ne zaslužuje biti pobjednik, nego netko iz redova francuske reprezentacije, a ponajviše je gurao – sebe.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 21:45