StoryEditor

Problemi za hrvatskog reprezentativca: Trener će ga zbog sukoba izbaciti iz momčadi?

Piše D  /  20.09.2019., 11:09h

Inter je u prvom kolu Lige prvaka žestoko kiksao uzevši samo bod protiv autsajdera Slavije iz Praga. Očekivala se isključivo pobjeda, no igrači Antonija Contea su razočarali sve, a tako i sami sebe.

Loš rezultat uzeo je danak i u odnosu među igračima. Živci su među interovcima radili i nakon završetka utakmice sa Slavijom. Talijanska Gazzetta otkrila je da se u svlačionici dogodio sukob između Marcela Brozovića i Romelua Lukakua i da je verbalni sukob skoro prerastao u fizički.

- Lukaku je u svlačionici počeo svoj monolog referirajući se na utakmicu i tražeći od svojih suigrača da budu još više napadački nastrojeni te da slijede trenerove upute. To se nije svidjelo Brozoviću koji je između redova vidio da Lukaku cilja i njega, pa su se porječkali, a skoro je došlo i do fizičkog sukoba. Na vrijeme su ih rastavili suigrači - pisala je Gazzetta.

Sukob je navodno isprovocirao hrvatski veznjak, a u njegovu obranu stao je slovenski golman Samir Handanovič, dok je u pomoć Lukakuu priskočio Alexis Sanchez koji je stao između njih dvojice i spriječio da verbalni obračun ne preraste u tučnjavu.

Tanki živci i nervoza mogli bi koštati Brozovića već u sljedećoj utakmici. Naime, prema pisanju talijanskih medija, trener Intera Antonio Conte će najvjerojatnije suspendirati veznjaka za sljedeći susret. Cilj je smiriti odnose među igračima i stanje u svlačionici jer je Marcelo bio taj koji je izazvao sukob. No maleni problem je taj što Inter u sljedećem kolu igra protiv mrskog rivala Milana, a izostavljanje Broza bilo bi težak udarac za Nerazzure obzirom na to da je hrvatski reprezentativac vrlo važan kotačić u momčadi Antonija Contea, prenose 24sata.

Umjesto njega bi trebao zaigrati Barella koji je ušao umjesto Marcela i protiv Slavije te u sudačkoj nadoknadi zabio za 1-1.

Broz je bio Conteov ljubimac od njegovog dolaska na mjesto trenera, no čini se da su se stvari promijenile nakon ovog sukoba.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 03:39