Article_Top_970x250

Problemi u Mostu nezavisnih lista

nakon loših rezultata eu izbora

Problemi u Mostu nezavisnih lista

lip 15, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Nakon podbačaja na EU izborima, na kojima nisu uspjeli osvojiti mandat, u Mostu nezavisnih lista najavili su rekonstrukciju, novi statut i program, te proširenje predsjedništva. No podjele su već počele.

Pet nezavisnih vijećnika iz Skupštine Splitsko-dalmatinske županije, koji su dosad djelovali u Klubu Mosta, osnovalo je jučer svoj Klub vijećnika Nezavisne liste mladih, čiji je osnivač i predsjednik vrgorački gradonačelnik Ante Pranić, inače nezavisni saborski zastupnik Mosta. 

- Unutar stranke nema raskola jer Pranić jednostavno nije član stranke. On je predsjednik Nezavisne liste mladih, političke stranke, i oni su jednostavno odlučili u Splitsko-dalmatinskoj županiji osnovati svoj klub.

Mi smo tamo predvođeni Mirom Buljem i Antom Čikotićem istinska oporba županu Bobanu i HDZ-u, a oni vjerojatno žele ostvariti neku suradnju jer je Pranić i čelnik jedinice lokalne samouprave. Jako je bitno dobro surađivati sa županom i državnom vlasti zbog realizacije određenih projekata, izjavio je politički tajnik Mosta Nikola Grmoja, prenosi HRT.

Dnevnik.ba