Article_Top_970x250

Privedeno tri od pet napadača na vaterpoliste, kod jednog pronađen otuđeni dres

dvojicu još traže

Privedeno tri od pet napadača na vaterpoliste, kod jednog pronađen otuđeni dres

velj 10, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Dalmatinski portal

Policijski su službenici jutros u službene prostorije doveli trojicu muškarca koji se dovode u vezu s napadom dok se za dvojicom još traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres

Troje ljudi privedeno je danas u splitsku policiju zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj rivi u subotu popodne, javlja N1. 

U subotu oko 13 sati na Obali Hrvatskog narodnog preporoda napadnuta su tri strana državljanina i to 29-godišnji državljanin Crne Gore te 26-godišnji i 25-godišnji državljani Srbije.

Policija je odmah započela intenzivno i sveobuhvatno kriminalističko istraživanje koje dalo svoje rezultate. Naime, policijski su službenici jutros u službene prostorije doveli trojicu muškarca koji se dovode u vezu s napadom dok se za dvojicom još traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres, priopćila je policija.

Podsjetimo, trojica vaterpolista Crvene zvezde napadnuti su u subotu nešto prije 14 sati na splitskoj Rivi, dvojica su uspjela pobjeći, dok se jedan spasio skokom u more. 

Utakmica Crvena zvezda - Mornar je zbog napada otkazana.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250