Article_Top_970x250

Pritvor zbog pokušaja ubojstva, oštećenog u Tomislavgradu nožem izbo po vratu

jednomjesečni pritvor

Pritvor zbog pokušaja ubojstva, oštećenog u Tomislavgradu nožem izbo po vratu

svibnja 08, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva/Ilustracija

Županijski sud u Livnu odredio je jednomjesečni pritvor Bugojancu Saldinu Ivkoviću (30) koji se tereti za pokušaj ubojstva P. S. (25) iz Tomislavgrada.

Kako se navodi u prijedlogu za određivanje pritvora koje je uputilo Županijsko tužiteljstvo, Ivković se 2. svibnja ove godine oko četiri sada ujutro u ugostiteljskom objektu koji se nalazi u Ulici Kralja Zvonimira u Tomislavgradu, nakon verbalnog sukoba za šankom, potukao s oštećenim, a potom izvadio nož dužine 23,5 centimetra i dva puta posjekao po vratu P. S.  

Nakon ukazane pomoći u domu zdravlja Tomislavgrad oštećeni je prebačen u Županijsku bolnicu u Livnu na daljnje liječenje, a Ivković je pobjegao. Brzom reakcijom policije on je pronađen i uhićen.

Pritvor je određen jer je riječ o kaznenom djelu za koje se može izreći kazna zatvora u trajanju od 10 godina ili više, zbog teških okolnosti zbog načina na koje je počinjeno kazneno djelo i zbog toga što bi njegovo puštanje na slobodu utjecalo na sigurnost građana. Istraga u kaznenom predmetu protiv osumnjičenog je u tijeku, prenosi Dnevni List.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250