StoryEditor
vino i smijeh

Pripiti Vučić klonuo i držao se za šank, a onda ga je Abazović razdrmao vicom o Crnogorcima

Piše desk  /  04.09.2022., 07:22h

Na otvorenju summita inicijative Otvoreni Balkan bilo je poprilično zanimljivo. Nakon snimke na kojoj je Aleksandar Vučić u pripitom stanju, crnogorski premijer Dritan Abazović je objavio i video u kojem ga je takvog nasmijao s vicem o Crnogorcima.

Poznato je da je Vučić tijekom petka obišao nekoliko štandova sajma "Vinska vizija Otvorenog Balkana" koji se održao u sklopu summita, gdje se hvalio da je popio stotinjak čaša vina, a što je bilo vidljivo i po njegovom ponašanju.

Dobro raspoloženje pripitog Vučića iskoristio je i Dritan Abazović, premijer Crne Gore, koji se našalio na svoj račun tako što je predsjedniku Srbije ispričao vic o Crnogorcima.

Na videu kojeg je objavio na svom TikTok kanalu vidi se Vučić koji očigledno jedva stoji na nogama, naslonjen na šank, dok ga Abazović pita: "Znaš li po čemu je karakterističan crnogorski štand?", a potom i odgovara da jedini ima stolicu.

Na to se Vučić nasmijao, a nije poznato je li i nakon toga smogao snage da obiđe još koji šank vinarija.

@dritan Koja je karakteristika crnogorskog štanda? Jedini ima stolicu. :) #dritanabazovic #aleksandarvucic #dritan #crnagora #serbia #balkanopen #balkan #tiktok #viral #montenegro #humor ♬ original sound - Dritan Abazovic

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 22:45