StoryEditor
Ricky Martin

Prijeti mu 50 godina zatvora: Slavnog pjevača nećak optužio za incest

Piše desk  /  16.07.2022., 13:59h

Dennis je, inače, kako navode mediji pokušao prekinuti vezu nakon sedam mjeseci, ali Ricky nije prihvaćao ‘ne‘ kao odgovor i nastavio ga je kontaktirati, te mu se pojavljivao na vratima kuće. Upravo zbog toga je navodno i dobio zabrana prilaska.

Glazbenik Ricky Martin (50) suočava se s teškim optužbama. Ako se na sudu dokaže da je istina ono što tvrdi njegov nećak, Dennis Yadiel Sanchez(21), Martin bi mogao u zatvoru provesti i do 50 godina.

Naime, kako pišu španjolski mediji, Yadiel je otkrio da je s pjevačem bio u vezi sedam mjeseci, te ga je optužio za incest i nasilje u obitelji. Ranije ovog mjeseca pojavila se u medijima vijest da je Martin dobio zabranu prilaska jednoj osobi, no nije navedeno više detalja. Da je riječ o nećaku, otkrio je Martinov brat Eric, koji je potvrdio da mladić pati od nekih psihičkih problema i da je siguran da ne govori istinu, prenosi večernji.hr.

Dennis je, inače, kako navode mediji pokušao prekinuti vezu nakon sedam mjeseci, ali Ricky nije prihvaćao 'ne' kao odgovor i nastavio ga je kontaktirati, te mu se pojavljivao na vratima kuće. Upravo zbog toga je navodno i dobio zabrana prilaska. 

Menadžment popularnog pjevača odmah po objavi ovih navoda reagirao je priopćenjem.

- Optužbe protiv Rickyja Martina koje su dovele do naloga za zabranu pristupa potpuno su lažne i izmišljene. Sigurni smo da će, kada prave činjenice izađu na vidjelo u ovoj stvari, naš klijent Ricky Martin biti potpuno oslobođen svih sumnji - poručili su.

O svemu se oglasio i Ricky Martin i na Twitteru je napisao kako će napraviti sve da stane na kraj ovim lažnim optužbama.

Mnogi su se zapitali postoji li istine u ovoj priči, jer ako postoji to bi moglo naštetiti Martinovom braku s Jwanom Yosefom, s kojim ima četvero djece; godišnje blizance Valentina i Mattea kojima je 13 godina, te trogodišnje kćeri Luciju i Renn. 

Dnevnik.ba

04. svibanj 2024 01:24