StoryEditor

Prijeti da neće igrati za Hrvatsku, već stigao poziv iz Srbije: "Dođi, takvih nikad dosta"

Piše D  /  20.01.2020., 11:01h

Mariana Dražić, 25-godišnja tenisačica koja je trenutačno 811. igračica svijeta (589. u parovima), zaprijetila je da ubuduće neće igrati pod hrvatskom zastavom. 

- Nezadovoljna statusom HTS-a i frustrirana ponovnim nepozivanjem za predstojeći Fed kup meč u Tallinnu, Dražić je sve bliže donošenju odluke nastupanja za drugu Fed kup reprezentaciju u regiji - prenose informaciju autori stranice Croatian Tennis te ističu u nastavku:

- Za predstojeći Fed kup nemamo Donne Vekić i Petre Martić, pa su pozvane Lea Bošković, Jana Fett, Tena Lukas i Darija Jurak. S obzirom na situaciju, ogorčena majka Dražić je bezuspješno pisala ljudima iz HTS-a smatrajući da je trebalo biti mjesta i za Marianu, pa barem u ulozi prve zamjene - kaže u objavi.

Zbog narušenih odnosa Dražić bi tako mogla zaigrati za drugu reprezentaciju, a mediji u Srbiji već su počeli zvati Marianu pod svoju zastavu. 

Razlog nisu njene teniske kvalitete već izgled. 

Atraktivna Mariana oduševljava svojih 25 tisuća pratitelja na Instagramu svojim fotografijama, a upravo to su primijetili i u Srbiji. 

Alo je otvoreno pozvao Dražić da dođe igrati za Srbiju. 

- Neka dođe u Srbiju, takvih ljepotica nikad dosta!Prezgodna hrvatska tenisačica se odriče svoje zemlje...piše između ostalog. 

Hrvati izgubili ljepoticu: Se*si tenisačica mijenja državu za koju igra! - dodaje Republika

Se**i tenisačica neće igrati za Hrvatsku! Lijepa Mariana mijenja reprezentaciju - naslov je kod Informera

Podsjetimo, Hrvatska je unatrag nekoliko godina ostala bez još dvije tenisačice, bez Ajle Tomljanović koja se odlučila za Australiju, odnosno bez Bernarde Pere koja je uzela američko državljanstvo.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 08:14