Article_Top_970x250

​Prijatelju zbog djevojke prerezao vrat

horor u trebinju

​Prijatelju zbog djevojke prerezao vrat

velj 13, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Okružno tužiteljstvo u Trebinju zatražit će određivanje jednomjesečnog pritvora 30-godišnjem Spasi Milišiću iz Trebinja, zbog sumnje da je počinio teško ubojstvo.

Podsjetimo, Spaso Milišić (30) uhićen je zbog ubojstva Nemanje Šupljeglava (29), koji je izboden u nedjelju u kafiću "Merlot" u tom gradu. Piše Avaz.

Milišić je sačekao Šupljeglava oko tri sata iza ponoći ispred toaleta u kafiću "Merlot" i zadao mu koban ubod nožem u vrat. Živ je dovezen u Hitnu pomoć, ali ubrzo je preminuo.

Obdukcija je pokazala da je N.Š. zadobio dva uboda nožem u predjelu vrata, te da je smrt nastupila ubrzo nakon ranjavanja.

Milišić je nakon izvršenja kaznenog djela pobjegao sa mjesta događaja, ali je uhićen oko 7.30 u selu Bihovi gdje je nastanjen.

Prema neslužbenim informacijama dvojica mladića su bili prijatelji, a kobne noći su sjedili u kafiću i pili, a do napada je navodno došlo nakon rasprave o djevojci.

Milišiću se, navodno, sviđala djevojka, koja se družila sa Šupljeglavom, te se tu najvjerovatnije rodila i ljubomora.

Obdukcija je, kako prenose mediji, pokazala da je uzrok smrti prerezana vratna arterija. Osim ovih ozljeda, on je imao i posjekotine na lijevoj ruci, koje su najvjerovatnije nastale dok se pokušao obraniti.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250