StoryEditor

Prihvatljivi samo prijedlozi koji poštuju Odluku Ustavnog suda BiH za Mostar

Piše D  /  05.04.2018., 03:04h

Gradski odbor je razmatrao dosadašnji tijek razgovora političkih stranaka na razini Grada Mostara koje imaju zastupnike u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine odnosno kapacitet za izmjene Izbornog zakona BiH sukladno presudi Ustavnog suda BiH s ciljem održavanja izbora u Gradu Mostaru. Zaključeno je kako su prihvatljivi samo oni prijedlozi i modeli koji u potpunosti poštuju i provode Odluku Ustavnog suda BiH za Mostar.

S obzirom na pripremu HDZ-a BiH za izbornu 2018. godinu, Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar analizirao je Osnovu strategije HDZ-a BiH za izbore 2018. i odredio Izborni stožer za Mostar kojeg čine svi članovi Gradskog odbora i predsjednici Temeljnih ogranaka HDZ-a BiH Mostar.

Odgovor za rješavanje životnih i funkcionalnih pitanja građana Mostara, kratkoročno i dugoročno, bit će sadržan u Programu Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar za naredno razdoblje kroz pet definiranih oblasti ključnih za suvremeno i učinkovito upravljanje uslugama za građane Mostara ali i samim gradom u cjelini, stoji u priopćenju Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 21:23