Article_Top_970x250

Prihvatljivi samo prijedlozi koji poštuju Odluku Ustavnog suda BiH za Mostar

GO HDZ BiH Mostar

Prihvatljivi samo prijedlozi koji poštuju Odluku Ustavnog suda BiH za Mostar

tra 05, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru je, u srijedu 4. ožujka 2018. godine, održana 22. redovita proširena sjednica Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

Gradski odbor je razmatrao dosadašnji tijek razgovora političkih stranaka na razini Grada Mostara koje imaju zastupnike u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine odnosno kapacitet za izmjene Izbornog zakona BiH sukladno presudi Ustavnog suda BiH s ciljem održavanja izbora u Gradu Mostaru. Zaključeno je kako su prihvatljivi samo oni prijedlozi i modeli koji u potpunosti poštuju i provode Odluku Ustavnog suda BiH za Mostar.

S obzirom na pripremu HDZ-a BiH za izbornu 2018. godinu, Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar analizirao je Osnovu strategije HDZ-a BiH za izbore 2018. i odredio Izborni stožer za Mostar kojeg čine svi članovi Gradskog odbora i predsjednici Temeljnih ogranaka HDZ-a BiH Mostar.

Odgovor za rješavanje životnih i funkcionalnih pitanja građana Mostara, kratkoročno i dugoročno, bit će sadržan u Programu Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar za naredno razdoblje kroz pet definiranih oblasti ključnih za suvremeno i učinkovito upravljanje uslugama za građane Mostara ali i samim gradom u cjelini, stoji u priopćenju Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250