Article_Top_970x250

Priča o ženi koja rodila deset beba, ipak, nije točna

zanimljivosti

Priča o ženi koja rodila deset beba, ipak, nije točna

lip 24, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Tvrdnja da je Južnoafrikanka Gosiame Sithole rodila 10 beba ranije ovog mjeseca, ipak, nije točna. Kako je pokazala službena istraga, nijedna bolnica u Gautengu nije potvrdila rođenje deset beba, piše BBC.

Medicinski testovi pokazali su kako Sithole uopće nije bila trudna nedavno. Sithole se sada nalazi u bolnici na promatranju. Poduzet će se legalne akcije protiv urednika Pretoria News, koji je objavio ovu priču, prenosi Radiosarajevo.ba. 

Napomenuli su kako je njihov izvor suprug Teboho Tsotetsi, koji je rekao da je dobivao poruke od supruge u kojima mu je ona to rekla. On nije smio otići u bolnicu zbog mjera oko pandemije koronavirusa.

Čak su i nadležni u ovom gradu imali samo tvrdnje obitelji, dok bebe nitko nikada nije vidio. Uskoro su na adresu ovog para stigle i donacije, a među njima je bila i ona od 70.000 američkih dolara.

Pretoria News nikada nije objavio ime bolnice u kojoj su se, navodno, rodile bebe. Tsotetsi je prijavio nestanak supruge, te je zatražio prestanak donacija. Socijalni radnici su pronašli Sithole te je primljena u bolnicu kako bi se obavili pregledi.

Dnevnik.ba

Tagovi: