Article_Top_970x250

Priča o Subašićevom ugovoru života u Arabiji: Nema ponude, posebno ne tako raskošne

bivši vatreni

Priča o Subašićevom ugovoru života u Arabiji: Nema ponude, posebno ne tako raskošne

tra 18, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Getty Images / Guliver Image

Hrvatski mediji raspisali su se o navodnoj i basnoslovnoj ponudi koju je junak hrvatskog srebra sa SP-a dobio iz Saudijske Arabije.

Index doznaje da spomenute ponude nema, posebno ne u iznosima kojima se piše. Međutim, postoje kontakti i interes Al Nassra za omiljenog golmana.

Prema spomenutim natpisima, Subašić nakon osam godina odlazi iz Monaca i samo što nije potpisao ugovor s bogatim saudijskim klubom uz godišnju plaću od 2,5 milijuna eura, a navodno bi mogao dobaciti i do tri milijuna godišnje.

Realnost je pak takva da je zbog velike krize uzrokovane koronavirusom u cijelom svijetu došlo do drastičnog pada vrijednosti nogometaša, ali i njihovih plaća.

Nadalje, Subašić na jesen navršava 36 godina, a od finala SP-a 2018 do danas zbog ozljeda mišića i pada forme branio je na samo 15 utakmica. Ove sezone ima samo jedan nastup i to u najmanje važnom natjecanju, Liga kupu, dok u francuskom prvenstvu nije branio nijednom.

Uzimajući u obzir sve ovo, a s druge strane čak i ono da su golmani kao vino, a saudijski klubovi jako bogati, teško da bi netko za njega u tim godinama dao takav novac.

U situaciju s koronom, to je nemoguće, prenosi Index.

Dnevnik.ba