StoryEditor

Pretresi ugostiteljskih objekata u Središnjoj Bosni

Piše D  /  17.03.2018., 02:03h

Aktivnosti su provedene na području cijele županije, a poseban naglasak dan je na područje Bugojna, Donjeg Vakufa i Busovače, gdje je bila angažirana i Jedinica za specijalističku podršku. Izvršen je pregled i kontrola rada više ugostiteljskih objekata, vršena je pojačana kontrola prometa sa posebnim naglaskom na kontrolu kriminogenih osoba, pronalaska oružja i eksplozivnih materija, opojnih droga i drugih predmeta i materija koje se mogu dovesti u vezu sa raznim kaznenim djelima, prenosi Drukčiji Radio.

Prilikom provođenja navedenih aktivnosti ukupno je kontrolirano 958 vozila i vozača, pregledano je 484 vozila, iz prometa je zbog alkoholiziranosti ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 8 vozača, a zbog neregistrovanosti ili tehničke neispravnosti isključena su 3 vozila. Uručeno je ukupno 211 prekršajnih naloga, a jedan vozač je lišen slobode zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

Tijekom provođenja pojačanih aktivnosti došlo se do veoma značajnih operativnih saznanja koja se mogu koristiti u planiranju sličnih aktivnosti koje će biti realizirane u narednom periodu.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 06:43