Article_Top_970x250

Pretresi ugostiteljskih objekata u Središnjoj Bosni

busovača, bugojno i donji vakuf

Pretresi ugostiteljskih objekata u Središnjoj Bosni

ožu 17, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Policijski službenici iz više organizacijskih jedinica Uprave policije MUP Srednjobosanske županije, tijekom protekle noći nastavili su s intenzivnim preventivno-represivnim aktivnostima na suzbijanju i sprečavanju raznih oblika kaznenih djela i prekršaja, te očuvanja povoljnog stanja sigurnosti.

Aktivnosti su provedene na području cijele županije, a poseban naglasak dan je na područje Bugojna, Donjeg Vakufa i Busovače, gdje je bila angažirana i Jedinica za specijalističku podršku. Izvršen je pregled i kontrola rada više ugostiteljskih objekata, vršena je pojačana kontrola prometa sa posebnim naglaskom na kontrolu kriminogenih osoba, pronalaska oružja i eksplozivnih materija, opojnih droga i drugih predmeta i materija koje se mogu dovesti u vezu sa raznim kaznenim djelima, prenosi Drukčiji Radio.

Prilikom provođenja navedenih aktivnosti ukupno je kontrolirano 958 vozila i vozača, pregledano je 484 vozila, iz prometa je zbog alkoholiziranosti ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 8 vozača, a zbog neregistrovanosti ili tehničke neispravnosti isključena su 3 vozila. Uručeno je ukupno 211 prekršajnih naloga, a jedan vozač je lišen slobode zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

Tijekom provođenja pojačanih aktivnosti došlo se do veoma značajnih operativnih saznanja koja se mogu koristiti u planiranju sličnih aktivnosti koje će biti realizirane u narednom periodu.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250