StoryEditor

Preporođeni Paul Pogba otkrio što mu Luka Modrić znači u životu

Piše D  /  05.02.2019., 12:02h

Paul Pogba dugo je živio na rubu u Manchester Unitedu. Bilo je dana i kada se činilo da će pobjeći s Old Trafforda glavom bez obzira, no otkako je momčad preuzeo Ole Gunnar Solskjær, jednostavno je procvjetao, prenosi Večernji.hr

Time je samo potvrđeno da Francuz i Jose Mourinho nisu bili sretan par, ali njihov nestabilan odnos sada je već stvar prošlosti. Naravno, na sreću navijača Manchester Uniteda jer su Crveni vragovi u velikom naletu. 

Pogba je kazao poneku rečenicu o tome u razgovoru s novinarem NBC-ja, ali u onom zanimljivijem dijelu intervjua dotaknuo se svojih uzora. A među njih je, treba li uopće čuditi, uvrstio i Luku Modrića.

– Kada sam bio mlađi, daleko sam više pratio napadu orijentirane igrače poput Ronaldinha, Zidanea, Ronalda. Ali s vremenom su mi idoli postali i Yaya Toure, Abou Diaby, Iniesta, Xavi, Scholes, Carrick, Pirlo – izrecitirao je omiljene igrače Pogba i dodao:

– I danas postoje nogometaši kojima se divim. To su ponajprije Luka Modrić, Kevin De Bruyne i Toni Kroos. Istina, uvijek nastojim biti što više svoj, ali uvijek rado ponešto od njih naučim – zaključio je jedan od najtalentiranijih veznjaka svijeta. 

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 18:04