StoryEditor

Preminuo Mostarac Meho Voloder koji je brutalno pretučen u kolovozu.

Piše D  /  19.09.2018., 04:09h

Kako nam je kazao ljekar Mustafa Golić, Voloder je preminuo jutros oko 9 sati na Odjelu za intenzivnu njegu, piše Klix.

Podsjećamo, Udruženje građana Opine tada se oglasilo priopćenjem u kojem su naveli kako se u njihovom naselju 7. kolovoza 2018. godine desio pokušaj ubojstva Mehe Volodera, oca dvoje djece i demobiliranog borca ARBiH zaposlenog u lokalnoj građevinskoj kompaniji.

“Naime, vraćajući se s posla, putem kojim svakodnevno prolazi do svoje kuće, Volodera je napala grupa Roma te su mu nanijeli teške povrede u predjelu glave zbog kojih je Voloder poslije bio u komi. O Mehi svi sugrađani i susjedi imaju samo riječi hvale kao o čestitom i radinom čovjeku. Napali su ga Romi koji su naselili skladište koje je u vlasništvu poznatog privrednika Joze Lijanovića. Prema navodima supruge pretučenog Volodera, koja je tim putem naišla vraćajući se s posla te ga je prva pronašla kako razbijene glave leži na zemlji, u prisustvu dvojice Roma, pozvala je hitnu pomoć i policiju te je Meho prevezen u bolnicu Južni logor u Mostaru”, navodi se u priopćenju.

Nekoliko dana kasnije zbog napada je uhićen J. F. koji je još uvijek u pritvoru.

Stanovnici Opina su nakon napada izašli na ulicu kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo zbog nerada nadležnih institucija, nakon čega se intenzivno radilo na rješavanju problema sigurnosti.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 12:12